У знаменитому російському парку, що знаходиться у Москві, сталася масштабна пожежа. Відтак, поки з невідомих причин, спалахнуло підсобне приміщення та атракціони. Про це стало відомо з іноземних ЗМІ.

Як відзначається, пожежа мала місце у Парку Горького близько третьої години дня. Наразі ж рятувальники вже ліквідували полум'я та встановлюють причину загорянні.

Рятувальник, фото - ktk.kz
Рятувальник, фото - ktk.kz

"По вулиці Кримський вал, будинок 9 відбувалося загоряння підсобного приміщення. Вжитими заходами в 16.06 вона ліквідована на площі 10 кв. метрів, потерпілих немає", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Зауважимо, у минулому році на території цього ж парку стався ще один жахливий інцидент: стався обвал дерев'яного моста, на якому знаходилися люди. В результаті 13 осіб постраждали.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Потужний вибух та масштабна пожежа: у Росії злетів в повітря нафтовий завод, відео з самого пекла

Як передавав Знай.ua, будинок пенсіонерки згорів до тла на Харківщині.

Крім того, Знай.ua писав про те, що ввечері у селі Нечуївка Ямпільського району сталася пожежа у результаті чого дворічний хлопчик отримав 90% опіків всього тіла.