Стало відомо, що у Празі (Чехія) копи затримали приватного візника, який працював на онлайн-сервісів замовлення таксі. Чоловік здивував правоохоронців своєю незворушною поведінкою, незважаючи на наявність цілої низки правопорушень.

Копи затримали таксиста

Так, водій виявився громадянином Узбекистану. Чоловік керував машиною з польськими реєстраційними знаками, а також з українським водійським посвідченням. Більш того, на території Чехії він перебував на підставі довгострокової польської візи.

Наголошується, що чоловік скоїв, як мінімум, два порушення, а саме він працював без права на працевлаштування та надавав послуги таксі без відповідного дозволу. Правоохоронці склали протокол і передали його в мерію.

Копи затримали таксиста

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Копи затримали таксиста

Копи затримали таксиста

Копи затримали таксиста

Копи затримали таксиста

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.