У 1996 році незнання іноземних мов призвело до авіакатастрофи, яка забрала життя майже 350 людей, розповідає Telegram-канал “Один день из прошлого”.

Як повідомляється, літак авіаліній Саудівської Аравії Saudi Arabian Airlines в небі над столицею Індії Нью-Делі зіштовхнувся з бортом казахстанської авіакомпанії Kazakhstan Airlines. Обидва літаки прямували тим самим маршрутом, проте у різні боки.

Ні саудівські пілоти, ані казахстанські, не володіли англійською мовою тому просто не змогли пояснити одні одним свої наміри. В результаті літаки зіштовхнулись та впали на землю. Усі 349 пасажирів та членів екіпажів літаків загинули.

Нагадуємо, що держсекретар США Майк Помпео раніше повідомив про те, що США запропонували Україні свою допомогу в розслідування падіння літака МАУ біля Тегерану.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, український літак МАУ помилково збила іранська ракета, - ЗМІ.

Також Знай.ua писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.