У компанії Boeing, яка виробляє авіалайнери, відбуваються великі зміни. Так, з гучним скандалом було звільнено гендиректора Денніса Муйленбурга. Відомо, що менеджер не отримав вихідної допомоги, але при цьому компанія виплатить йому більше $60 млн.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання BBC, яке посилається на інформацію компанії.

Денніс Мюленбург, РБК
Денніс Мюленбург, РБК

"Ми дякуємо Деннісу за майже 35-річну роботу в компанії Boeing. Після звільнення Денніс отримав ту виплату, яка йому належала за контрактом, але йому не виплачувалася вихідна допомога або премія за підсумками 2019 року", - йдеться в повідомленні.

За підсумками року Муйленбург втратив $14,6 млн, при цьому в цілому він повинен отримати від компанії $62,2 млн. Новий глава Boeing Девід Келхун отримає від корпорації $7 млн, якщо доб'ється повернення до польотів лайнерів моделі 737 Max, які не літають з березня минулого року через дві авіакатастрофи, що забрали життя 346 людей.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, "Можна було вберегти": в МАУ звинуватили Іран у абсолютної безвідповідальності.

Як повідомляв Знай.uа секретна інформація про пілотів українського літака МАУ спливла в мережу: "Виконували команду Ірану".

Знай.uа писав, в мережі показали, як Іран запускав ракети з українського літака МАУ: моторошне відео.