У місті Яблонєц-над-Нісоу в Чехії 13 відвідувачів одного з ресторанів стали жертвами масового отруєння, повідомляє видання “Голос.UA”.

До ресторану одразу викликали швидку допомогу. Коли медики приїхали, то вони з’ясували про те, що у приміщенні був підвищений рівень чадного газу. Після цього були викликані пожежна служба та поліція. Усю ніч пожежні провітрювали ресторан та перевіряли його систему опалення. Наразі причини викиду чадного газу залишаються невідомі.

Вибух на шахті у Чехії
Вибух на шахті у Чехії

Усіх постраждалих доправили до лікарень міста. Одна жінка досі знаходиться у важкому стані — її помістили до гіпербаричної камери.

Нагадуємо, що хмара чадного газу у суботу, 11 січня, накрила Київ. Були зафіксовані перевищення у повітрі рівню діоксидів азоту і сірки, а також пилу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львівській лікарні №19 була проведена перевірка, яка виявила кричущі порушення в утриманні хворих і надання їм медичної допомоги.

Також портал Знай.ua писав, що зростаюча кількість пластикових відходів досить давно хвилює суспільство, проте вчені поки практично не досліджували можливі типи їх біорозкладу.