Американське видання New York Times змоделювало трагічний політ українського літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, який днями розбився поблизу аеропорту в Тегерані.

Як видно з відео, рейс тривав сім хвилин. О 6:12 літак піднявся з аеропорту “Імам Хомейні” в Тегерані та направився на північний захід. За три хвилини він набрав висоту 2400 метрів та був чітко видимий на радарах. О 6:15 борт припинив подавати сигнали з невідомих наразі причин, але літак продовжував політ ще 30 секунд, після чого в нього влучила ракета. Після влучання ракети літак знаходився у повітрі ще декілька хвилин, встиг розвернутись в бік Тегерану та впав у 16 кілометрах від місця, де диспетчери отримали останній сигнал. О 6:19, перед падінням, на борту літака був зафіксований ще один вибух.

В декількох кілометрах від місця падіння українського літака розташовані секретні військові бази Ірану, на яких знаходяться системи протиповітряної оборони.

Нагадуємо, що в Тегерані після падіння українського літака відбуваються масові акції протесту з вимогою відставки уряду Ірану.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.