Велика Британія знову перебуває у напрузі.
Не так давно, улюблений онук королеви Єлизавети II принц Гаррі разом зі своєю дружиною Меган Маркл оголосили про свої наміри відійти від королівських справ та почати працювати над своєю фінансовою самостійністю.

Перша реакція королеви Єлизавети II була не зовсім однозначною, вона була і обурена і стурбована таким вчинком. Але, як і личить королівській особі вона швидко зібралася та вирішила допомогти з початком особистого життя сім'ї герцогів Сассекським.

Герцог і герцогиня Сассекські
Герцог і герцогиня Сассекські

У понеділок, 13 січня планується сімейна нарада принца Гаррі з королевою Єлизаветою II у Сандрингемському палаці. І присвячене воно буде саме рішенню молодого подружжя про складання своїх повноважень, як членів королівської родини.

Також на цю зустріч були запрошені і інші члени родини: принц Чарльз та принц Вільям.
Сама ж Меган не зможе прилетіти з Канади на зустріч.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Та поки плани відомого подружжя ще не відомі остаточно. Як вже повідомляли раніше вони планують створити власну благодійну організацію та жити на дві країни - Великобританію та Північну Америку.

герцог та герцогиня Сассекські
герцог та герцогиня Сассекські

Меган вже підписала контракт з DISNEY і планує озвучувати мультики. А отримані кошти перенаправлятиме в організацію по боротьбі з браконьєрством "Elephants Without Borders".

Ми і далі будемо спостерігати за подіями в королівській родині, а поки нагадуємо, що раніше принц Гаррі і його дружина оголосили, що мають намір відмовитися від виконання королівських обов'язків, щоправда, така заява була зроблена без узгодження з королевою і королівським двором.

Як повідомляв раніше Знай.UA лондонський музей мадам Тюссо, який славиться своєю колекцією воскових фігур світових знаменитостей, прибрав з експозиції фігури герцогів Сассекських. Про це повідомляє The Sun.

Також Знай.UA писав, що Принц Гаррі і Меган Маркл не хочуть вважатися "високопоставленими" членами королівської сім'ї