На днях стало відомо, що вже незабаром королева Єлизавета особисто зустрінеться з власним онуком принцом Гаррі та обговорить нову роль для принца і його дружини герцогині Меган Маркел. Окрім цього, планується, що Її величність розбереться у відносинах молодої пари з королівською родиною, які зараз трохи напружені, пише BBC.

Зауважимо, що раніше принц Гаррі і його дружина оголосили, що мають намір відмовитися від виконання королівських обов'язків, щоправда, така заява була зроблена без узгодження з королевою і королівським двором.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Наразі ж Єлизавета II планує зібрати королівську родину, де будуть присутні принц Чарльз, Вільям і Гаррі. Також має бути й Меган Маркл, якщо їй дозволить різниця в часі з Канадою, де вона зараз перебуває. Планується, що така зустріч в королівському маєтку допоможе виробити умови нових відносин герцога і герцогині Сассекської з королівською родиною.

Нагадаємо, що герцогиня Меган Маркл і принц Гаррі більше місяця відпочивали в Канаді, де зняли будинок на острові Ванкувер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, герцог і герцогиня Сассекські заявили, що продовжують співпрацювати з королевою, принцом Чарльзом і принцом Вільямом, але більше не хочуть рахуватися "високопоставленими" членами королівської сім'ї.

Також портал Знай.ua писав, що герцоги Меган Маркл і принц Гаррі не були присутні на вечірці Кейт Міддлтон з нагоди її дня народження.