Стало відомо, що у Варшаві (Польща) ввели електронну систему контролю за паркуванням. Це незвичайне ноу-хау функціонує за допомогою автомобілів. Про це повідомляє Рубрика.

Нова система контролю за паркуванням

Так, два електрокара зі сканером на даху курсують за конкретним маршрутом, при цьому вони сканують номерні знаки припаркованих автомобілів. Через певний час вони проїжджають по тому ж маршруту, перевіряючи, чи встигли власники автомобілів за цей час оплатити місце на парковці.

Слід зазначити, що за перший день обидва електромобіля відсканували понад 13 тисяч автомобілів, з яких двічі було сфотографовано приблизно 4,5 тисячі - інші фотографії система автоматично видалила.

Дані про відскановані двічі номери - тобто ті автомобілі, які перебували на парковці принаймні чверть години - надходить у базу даних на наступний день і звіряється з даними лічильників паркування. На цьому етапі система автоматично видаляє номери тих, хто заплатив за паркування. Решті ж надсилають повідомлення про штрафи поштою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нова система контролю за паркуванням

Нагадаємо, що власника Tesla в канадській провінції Онтаріо спіймали, коли він сидів за кермом електрокара з автопілотом і чистив зуби ниткою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дженерал Моторс перезапускає бренд Hummer і робить це без зволікання.

Також портал Знай.ua писав, що Міністерство економіки вже до 1 лютого підготує список автомобілів, за які треба буде заплатити 25 тисяч грн податку.