На днях відомий 36-річний бразилець Родріго Альвес, який прославився тим, що переніс кілька десятків операції, аби стати схожим на популярну дитячу іграшку "Кена", зробив неочікувану заяву. Так, він розповів, що насправді він відчуває себе як "Барбі".

Про це повідомляє видання The Mirror.

Як відзначається, колишній "Кен" вже почав приймати гормони для зміни статі та одягатися у жіночий одяг, з бюстгальтером включно. За його словами, він завжди почувався "Барбі", то прийшов час нею стати.

Бразилець Родріго Альвес

"Всі знають мене як Кена, але насправді я завжди відчував себе як Барбі", - зізнається він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наразі чоловік плануються провести кілька хірургічних операцій, серед яких установка імплантів в груди, пластичні операції на обличчі, видалення яблука, а також видалення пеніса.

"Мені все подобається: походи в салони краси, манікюр, брови і вії. Обожнюю купувати сукні та високі підбори, носити сексуальну спідню білизну", - розповів Альвсес та попросив більше не називати його так, а звертатися, як до жінки Родді.

Нагадаємо, "Качині" вуста і величезні вії: дівчина-Барбі перетворилася на "монстра", фото не для слабкодухих

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк перетворилася на Барбі.

Також Знай.ua писав, як одеська Барбі виглядала до та після пластики.