15 січня герцог та герцогиня Кембриджські принц Уільям та Кейт Міддлтон прибули з офіційним візитом до Бредфорда, фотографыъ з якої виклали в Instagram.

В рамках одноденного візиту герцоги встигли відвідати мерію міста, ратушу, поспілкуватись з місцевою молоддю та багато іншого. Також ввечері принц Уільям та Кейт Міддлтон завітали до місцевого пакистанського ресторану MyLahore, до якого хотыли приїхати що після завершення поїздки до Пакистану кілька місяців тому.

В ресторані герцоги Кембриджські спробували себе в якості бариста. Уільям та Міддлтон самостійно приготували лассі — традиційний індійський напій на основі йогурту. А потім вони пригощали цим коктейлем усіх охочих відвідувачів ресторану.

У ресторані герцоги Кембриджські також поспілкувались з представниками благодійної організації Curry Circle — жінками-мусульманками, які готують їжу для нужденних. А після відвідин MyLahore вони відправились на зустріч із членами іншої благодійної організації Khidmat Centre, що допомагає місцевим мешканцям, які опинились в скрутному становищі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно принци Гаррі та Уільям заперечили наявність будь-яких конфліктів між ними.

Як повідомляв портал "Знай.ua", непримиренні Маркл і Міддлтон не розмовляють вже пів року: що посварило герцогинь.

Також "Знай.ua" писав, що Єлизавета ІІ викликала принца Гаррі "на килим": чи дозволить королева нову витівку Меган Маркл.