Іран може мати достатню кількість урану для створення ядерної бомби до кінця 2020 року. Так оцінюють можливості Тегерану в Ізраїлі.

Іран вже цього року може завершити створення ядерної бомби, пише видання Haaretz, посилаючись на оцінки ізраїльської військової розвідки.

Згідно з оцінками, в Ірані немає ракети, яка може нести ядерну боєголовку, і для її розробки знадобиться щонайменше два роки.

Прем'єр-міністр Бенджамін Нетаньяху після своєї заяви, що він більше не вважає себе зв'язаним міжнародними зобов'язаннями щодо обмеження збагачення урану, закликав західні країни повернути санкції проти Ірану.

"Ми точно знаємо, що відбувається з іранською ядерною програмою", - сказав Нетаньяху.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Іран вважає, що може отримати ядерну зброю. Я повторюю: Ізраїль не дозволить Ірану створити ядерну зброю".

Бенджамін Нетаньяху

Ізраїль проводив гучну кампанію проти атомної програми Ірану і підтримав рішення президента США Дональда Трампа у 2018 році вийти з ядерної угоди з Ісламською Республікою. З тих пір Іран розширив виробництво урану в міру посилення конфлікту.

Нагадаємо, США посилили санкції щодо Ірану після недавніх ракетних ударів по американських військових базах

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, як Іран запускав ракети по українському літаку МАУ

Також Знай.ua писав, після збиття українського літака в Ірані розпочались акції протесту