Сполучені Штати посилили санкції щодо низки секторів економіки Ірану після недавніх ракетних ударів по американських військових базах на території Іраку. Про це повідомив глава Мінфіну США Стівен Мнучин.

"Ми припинимо підтримку іранського режиму на мільярди доларів, і ми продовжимо забезпечувати дотримання інших прав", - заявив американський чиновник.

Мнучин уточнив, що під додаткові санкції потрапили текстильний, гірничодобувний та сталеливарний сектори економіки, а також вісім іранських офіційних осіб, які можуть бути причетними до ударів по американських базах в Іраку.

Дональд Трамп, Уніан
Дональд Трамп, Уніан

У свою чергу держсекретар США Помпео додав, що Іран повинен зробити вибір між добробутом свого народу і фінансуванням Хізбалли і інших ополченців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп висловив свої співчуття щодо жахливої авіакатастрофи літака МАУ, а також розповів, що не вірить у технічні несправності українського судна і має власні підозри щодо аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, США передали Зеленському дані щодо авіакатастрофи.

Також портал Знай.uа писав, що держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.