Залишки затонулого легендарного корабля "Титанік" отримають міжнародний захист, який надасть Британія та США. Зроблено це для того, аби вберегти місце та забезпечити його відповідною повагою.

Про це повідомляє видання BBC.

Зауважимо, що моторошна катастрофа з судна, який мав назву "Титанік", сталася в ніч з 14 на 15 квітня 1912 року в північній частині Атлантичного океану. Саме там під час свого першого рейсу лайнер з 2208 людьми на борту зіткнувся з айсбергом. В результаті цього загинуло, за різними даними, від 1495 до 1635 осіб.

Титанік, фото: news4jax.com
Титанік, фото: news4jax.com

Нині ж, як відомо, в кінці 2019 року набув чинності документ, що був підписаний ще у 2003 році, стосовно того, що місце катастрофи отримує міжнародний захист. Зроблено це для того, щоб забезпечити збереження і повагу місця, де загинули більш як 1500 людей.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Титанік, Вікіпедія
Титанік, Вікіпедія

Нагадаємо, що група дайверів вперше за 14 років відвідала уламки легендарного "Титаніка". Лайнер серйозно постраждав від глибоководних течій, солі і бактерій, які роз'їдають метал.

Як повідомляв портал Знай.uа, секретний бункер Горбачова показали на відео.

Також портал Знай.uа писав, що у Німеччині знайшли заповіт Гітлера.