Надзвичайний випадок стався у Росії, а точніше у підмосковному місті Пушкіно. Саме там повісився чоловік, який любив "погратися зі смертю".

Про цей інцидент стало відомо з Telegram-спільноти "Один день з минулого".

Як відзначається, інцидент мав місце ще кілька років тому, однак відомо про нього стало не так давно. Відтак, у Пушкіно жив чоловік, який любив розважатися з медиками: дзвонив в швидку, називав свою адресу і повідомляв, що повісилася людина.

Коли ж на місце прибували лікарі, то чоловік відкривав їм двері, а потім щодуху мчав у ванну, де дійсно вішався, щоправда, на заздалегідь приготовленій мотузці. Після цього, медики його знімали, а він отримував свою порцію адреналіну.

Російська швидка

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так тривало досить тривалий час, коли на такий черговий виклик не приїхав молодий стажист. Як і завжди, чоловік відкрив двері та побіг на другий поверх у ванну. Після цього досвідчений колега послав стажиста наверх одного, однак забув попередити, що відбувається зазвичай далі.

Щодо самого стажиста, то він вирішив закурити, адже це був його перший труп у житті, який він мав побачити. В результаті чоловік повісився, а подібних викликів у Пушкіно більше не було.

Нагадаємо, що на Харківщині затримали заступника міського голови Мерефи та начальника відділу Мереф'янського міськради - чиновників підозрюють у хабарництві.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві двоє хлопців хотіли швидко збагатитися і вирішили пограбувати мобільний термінал на одній зі столичних зупинок.

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"