З'явилася інформація, що в російському місті Ізлучінську стався досить дивний випадок. З вікна багатоповерхівки випала жінка, але тут не все так просто. Їй вдалося вижити після падіння. У мережі з'явилося відповідне відео, яке опублікував один з телеканалів Нижньовартовська.

Так, на відео зафіксовано падіння людини з дев'ятиповерхового будинку прямо в замет. Але навіть незважаючи на це, приземлення виявилося досить жорстким, а снігову купу буквально розкидає в різні боки.

І тут відбувається справжнє диво. Через кілька секунд впав чоловік встає і йде.

Також на кадрах видно, що на дівчині була верхній одяг. Карету швидкої допомоги викликали сусіди на її прохання. За словами очевидців, місцева мешканка сама вийшла у вікно.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент 27-річна жінка знаходиться у реанімації Нижневартовской окружної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості, загрози життю немає. За фактом події слідчий комітет Югри проводить перевірку.

Нагадаємо, що дівчина випала з вікна квартири онука Микити Михалкова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Дніпрі відбулося страшне ПП, вибух петарди покалічив людей.

Також "Знай.ua" писав, що молода модель Ксенія Пунтус, яка випала з квартири онука російського режисера і актора Микити Міхалкова, Андрія Бакова, прийшла в себе і опублікувала перший після трагедії пост в мережі.