У місті Тонхе, Південна Корея, в одному з місцевих готелів стався потужний вибух, в наслідок якого загинули четверо людей, повідомляє Аssociated Press.

Як повідомив представник пожежної охорони міста Кім Дон У, семеро гостей готелю готували м’ясо на газовій плитці. Ймовірно, вона була несправною, оскільки стався виток газу, який призвів до вибуху.

Вибух в Кореї. Фото: Lee Hae-yng/Yonhap via AP

В наслідок вибуху четверо людей загинуло на місці, троє знаходяться у важкому стані. Також незначних поранень зазнали двоє людей, які в цей час знаходились в сусідніх номерах.

В даний момент відбувається встановлення обставин та причин трагедії. Варто зазначити, що точну інформацію про особи загиблих та постраждалих наразі не надають.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадуємо, що на початку січня у Тернопільській області вибух знищив будівлю підліткового клубу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю зміг захистити свої права.

Також Знай.ua повідомляв про те, що Львів перетворився на смітник після Нового року.