Вранці 27 січня в Афганістані в провінції Газні розбився літак. Місцева влада заявила, що лайнер міг належати іноземній авіакомпанії.

Про це повідомив афганський телеканал 1TVNews. Крім того, є інформація, що літак міг бути не пасажирським, а військовим.

За словами губернатора провінції Газні Вахідулли Калімзая, “Літак не належав якійсь вітчизняній компанії”.

“Судячи з усього, мова йде про іноземного перевізника. Літак повністю згорів”, - зауважив він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лайнер впав в підконтрольному радикальному рухові “Талібан” повіті Дих-Як в центральній частині країни.

Досі немає достовірної інформації про борт, який зазнав катастрофи. Джерело в урядових структкрах розповіло виданню, що це військовий літак і належить підрядникам коаліції.

На місце катастрофи висунувся афганський спецназ. Оскільки літак впав на території, контрольованій талібами, це значно ускладнює ситуацію і затруднює можливість допомоги рятувальників можливим постраждалим.

А тим часом в мережі вже з’явилося відео з палаючим літаком з геолокацією провінції Газні, де сталася авіакатастрофа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пасажирський літак авіакомпанії Ariana Afghan Airlines , який прямував рейсом з Герату до Кабулу, розбився над територіями, контрольованими угрупуванням Талібан.
Пізніше національний авіаперевізник спростував інформацію, що літак належав Ariana Afghan Airlines.