Китайський коронавірус вже забрав життя понад 80 людей і вклав мільйони на лікарняні ляжка. Незважаючи на те, що Китай відчайдушно намагається контролювати смертоносний вірус, захворювання поширюється з шаленою швидкістю і вже дісталось Великої Британії.

Британські експерти з охорони здоров'я стверджують, що "ймовірно" зараження дісталося туманного Ельбіону. Про це пише видання Мirror.

Небезпечне захворювання моментально поширюється з Китаю в інші країни світу, вже випадки захворювання на коронавірус виявлені в Таїланді та США.

Професор Кріс Вітті, головний лікар Англії, заявив, що Британія "має всі шанси", оскільки в країні в даний момент може перебувати до 2 тис. осіб, які останнім часом відвідували Ухань. З ними намагаються зв'язатися медична влада королівства.

Британські медики вже попередили, що "більш, ніж вірогідно" у Британії є випадки зараження, зазначивши, що на цей момент було протестовано понад 50 людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Міністерство охорони здоров'я наполягає на тому, що ризик для людей у ​​Великобританії залишається низьким, але наголошує, що ситуацію ретельно контролює уряд.

Remote file