Смертельний коронавірус набирає все більших й більших оборотів. Відтак, небезпечну хворобу офіційно зареєстрували ще у двох нових країнах.

Про це повідомляють різноманітні іноземні ЗМІ.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 2 тисячі людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також понад 6 десятків людей померли.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Наразі ж з'ясувалося, що ще у двох країнах зафіксували випадки захворювання саме на цей вірус. Перший зареєстрували у прибережній камбоджійській провінції Преах Сіанук у 60-річного чоловіка, який прибув з Уханя, епіцентру хвороби. Інший виявили у Шрі-Ланці в 43-річної китайки, яка прибула на острів із китайської провінції Хубей.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів
Показати ще

Коронавірус, фото: South China Morning Post
Коронавірус, фото: South China Morning Post

На даний час обох доставили до лікарні, а їх родичів взяли під серйозний нагляд.

Нагадаємо, що у Китаї зафіксований перший смертельний випадок від коронавірус серед лікарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що сімох постояльців готелю "Арт Москва Войковська" екстрено госпіталізували. У туристів виявили симптоми коронавіруса.