Благодійний фонд Білла і Мелінди Гейтс виділив $10 млн для боротьби з коронавірусом в Китаї. Засоби йде на створення вакцини і заходи для стримування розповсюдження вірусу.

Китай став епіцентром розповсюдження небезпечного вірусу пневмонії. Влада закрила кілька міст на карантин і будують спеціальні лікарні для лікування заражених.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Благодійний фонд Гейтса передав для боротьби з вірусом в Китаї 5 млн доларів. Дані кошти розподілили не тільки серед державних, але і приватних організацій. Їх спрямують на розробку вакцини та заходів щодо виявлення та підтвердження випадків зараження, лікування хворих.

Аналогічну суму Фонд передав Центру з контролю і запобігання хвороб в Африці, їх спрямують на матеріальну підтримку медичних установ та догляд за пацієнтами по всьому континенту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Щорічно Білл Гейтс жертвує величезні суми на адресу організацій, які допомагають нужденним людям.

Нагадаємо, господар Microsoft Білл Гейтс розповів, як за одну мить попрощатися з $400 млрд.

Як повідомляв Знай. ua, Білл Гейтс назвав головну помилку Microsoft.

Також Знай. ua писав, що Білл Гейтс втілив мрію молодої американки, світ аплодує.