З'явилася інформація, що в Російській Федерації сталася екстрена ситуація. Так, літак, що летів з Новосибірська до Єкатеринбургу, негайно повертається до аеропорту Толмачьова після вильоту. За інформацією пілотів, відмовили закрилки. У Толмачьово оголошено тривогу, борт очікують рятувальники.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією порталу flightradar24.com, борт кружляв над околицями Новосибірська, очевидно, виробляючи пальне. В Західно-Сибірській транспортній прокуратурі повідомили, що мова йде про повітряне судну "Ембраер 170" авіакомпанії "Сибір": при виконанні рейсу "Новосибірск - Єкатеринбург" спрацював датчик технічної несправності.

Літак E170SU, фото: jetphotos.com
Літак E170SU, фото: jetphotos.com

Було прийнято рішення про повернення до аеропорту вильоту. На борту перебували двоє членів екіпажу і 77 пасажирів. Після вироблення палива літак благополучно приземлився в аеропорту Толмачьово. В результаті події ніхто не постраждав. Зараз Новосибірська транспортна прокуратура проводить перевірку виконання законодавства про безпеку польотів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, авіокатастрофа в Афганістані: з'явилися нові дані про літак і відео палаючого борту.

Як повідомляв Знай.uа аварія літака МАУ: військові Ірану до останнього приховували атаку.

Знай.uа писав, в Афганістані розбився літак, десятки загиблих: перші кадри з місця аварії.