У російському місті Махачкала стався вибух в житловому будинку, в результаті чого постраждала дитина.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в багатоповерховому житловому будинку Махачкали стався вибух газу. Вибуховою хвилею вибило перегородку між балконом та цоколем однієї з квартир. В результаті вибуху постраждала дитина — 11- річний хлопчик.

Швидка доставила його в місцеву лікарню, лікарі оцінюють його стан, як легкої тяжкості.

Як пізніше з'ясувалося, в НС винен сам потерпілий хлопчик. Камери відеоспостереження зняли події, що передували трагедії і сам момент вибуху.

Відеозапис підтверджує версію рятувальників, що причиною вибуху став запалений сірник, кинутий хлопчиком в підвал будинку, де скупчився побутовий газ - через це і стався вибух.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Правоохоронці спочатку подумали про теракт, але відео прояснило історію.

На запису видно, як перед вибухом поруч з будинком якийсь час перебував хлопчик. Вибух стався після того, як він кинув щось в підвал будинку. Хлопчика відкинуло ударною хвилею, після цього він встав і спробував втекти з місця події.

Нагадаємо, 14-річна дівчинка загинула від вибуху смартфону

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Києва прогримів потужний вибух

Також Знай.ua писав, в Іспанії в провінції Таррагона прогримів потужний вибух на нафтохімічному заводі.