Мешканець Великої Британії влаштував прибирання в гаражі, під час якого натрапив на рідкісну та дуже дорогу коштовність, повідомляє Daily Mail.

Як повідомляється, пенсіонер знайшов у комоді в своєму гаражі старовинний нефритовий амулет, який мав форму собаки. На думку експертів цій прикрасі може бути близько чотирьох-п’яти тисяч років, а її вартість може складати два-три мільйони фунтів стерлінгів.

Фото: dailymail.co.uk

За словами чоловіка, його батько був родом з Індії та займався торгівлею дорогоцінними каменями. До Великої Британії він емігрував у 1960-х роках, забравши із собою чимало цінних прикрас, а на початку 2000-х помер.

Нагадуємо, що днями біля берегів півострова Флорида дослідники знайшли корабель, який пропав у Бермудському трикутнику майже століття тому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", ДНК древніх африканців відкрила очі на походження людей, такого ніхто не чекав.

Також "Знай.ua" писав, що в Єрусалимі натрапили на дивовижну знахідку 2000-річної давнини, невже у святому місці таке буває.