В Домодєдово через загрози підриву екстрено приземлився лайнер компанії S7. За попередніми даними, на борту літака Сімферополь-Москва якась жінка погрожувала підірвати себе і всіх пасажирів.

Як зазначили свідки події, жінка піднялася зі свого місця і повідомила, що має бомбу.

Згідно з інструкцією, командир повітряного судна повідомив про інцидент в аеропорту Домодєдово. Літак благополучно приземлився, знаходиться на окремій стоянці. Рейс зустріли співробітники силових структур і екстрених служб аеропорту, в даний час проводять необхідні заходи - додали в авіакомпанії

Після посадки літака, стало відомо, що 35-річна Антоніна Полодиянцева, «зловжила алкоголем». Тож штурмувати літак не стали. Пасажирку, яка погрожувала підірвати літак затримали. 193 пасажири і 8 членів екіпажу з літака випустили.

Нагадаємо, раніше пасажирський літак авіакомпанії Juneyao Airlines різко змінив маршрут і попрямував до китайського міста Ухань, де було зафіксовано спалах нового типу коронавірусу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа" центр системних досліджень та інжинірингу створив онлайн-панель моніторингу поширення коронавірусу з Китаю.


Також Знай.uа" писав, що шість тисяч пасажирів лайнера не можуть вийти на сушу через коронавірус.