Шість тисяч пасажирів лайнера не можуть вийти на сушу через коронавірус. Круїзний лайнер Costa Smeralda, на борту якого знаходиться 6 тисяч пасажирів, тимчасово заблоковано в італійському порту Чивітавеккьї.

Круїзний лайнер зупинили після того, як у двох туристів з Гонконгу, чоловіка і дружини, запідозрили коронавірус 2019-nCoV. Наразі пару помістили в санітарний ізолятор на судні.

Лайнер Costa Smeralda, фото: лайнер Costa Smeralda
Лайнер Costa Smeralda, фото: лайнер Costa Smeralda

"Пара піднялася на борт лайнера, що здійснює круїз по Середземномор'ю, кілька днів тому в Савоні. До цього 25 січня вони прибули в міланський аеропорт Мальпенса. У Чивитавеккью вже вирушила група медиків для проведення тесту на наявність у них коронавіруса нового типу. Іншим пасажирам лайнера поки не дозволено зійти на берег", - повідомляє місцеве видання.

Повідомляється, що самим пасажирам судна не повідомляють офіційну причину їх утримання на лайнері. Оскільки вони публікують фотографії соцмережах і не розуміють, що насправді відбувається.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Лайнер Costa Smeralda, фото: лайнер Costa Smeralda
Лайнер Costa Smeralda, фото: лайнер Costa Smeralda

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, що смертельний вірус вже в Європі. У Британії терміново зачиняються поліційні дільниці