Пол Баррелл, ексдворецький принцеси Діани, що загинула в 1997 році, показав листа покійної до її дітей, принців Гаррі і Вільяма. Текст послання було опубліковано на офіційній сторінці Баррелла в Instagram.

У листі Леді Ді пише: “Я до смерті люблю своїх хлопчиків і сподіваюся, що насіння, що я посіяла, принесуть необхідну силу, знання і стабільність". До рукописного тексту в публікації додана фотографія принцеси Діани разом з синами.

За словами Баррелла, приводом для оприлюднення листа стали нещодавні події в королівській сім’ї. Ексдворецький відчув необхідність поділитися почуттями принцеси Діани через 27 років після їх написання листа і 26 років після смерті усенародної улюблениці саме через те, що що принц Вільям і Меган Маркл вирішили віддалитися від двору.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Принцеса Діана і принц Гаррі, Fox News

Відверті слова любові розчулили людей у всьому світі. “Навіть сьогодні її [принцесу Діану] пам’ятають усі❤️”, - пише користувачка @soraiamozair з Бразилії. “Нічого менше і нічого більше ніж МАТИ. Дякую, що поділилися цим”, - коментує @jaichandransundaramurthy з Індії.

Нагадаємо, Меган Маркл змусили повернути королівські прикраси.

Як повідомляв Знай.ua, медики оцінили психічне здоров'я Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, що подруга Маркл підтримала пару: "Найкраще, що могло статись".