Подруга дружини британського принца Гаррі Меган Маркл підтримала нещодавнє зречення герцогами Сассекськими королівських привілеїв, повідомляє Daily Mail.

За її словами, Меган була впевнена в тому, що Гаррі не був щасливий в Букінгемському палаці. І тому нещодавнє зречення королівських привілеїв — найкраще, що могло статись з Гаррі та Меган.

"Меган своїм найближчим друзям казала, що це найкраще, що могло статись з Гаррі. Вона не могла більше дивитись на його страждання. Тепер він почне процвітати і саме її кохання зробило це можливим", - сказала подруга Маркл.

Також повідомляється про те, що Гаррі та Меган не прибиратимуть з назв своєї сторінки в Instagram та торгового знаку слова “королівський” тому, що, за словами Меган, вони завжди будуть вважатись королівськими особами, незалежно від того, що роблять та де проживають.

Нагадуємо, що 16 січня королева Єлизавета II під час екстреної сімейної наради вирішила відпустити свого молодшого онука та його дружину у “вільне плавання”.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл займеться озвучкою для студії Disney: принц Гаррі замовив слівце за дружину.

Також "Знай.ua" писав про те, що батько Меган Маркл виступить в суді проти своєї рідної доньки.