Днями всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня через поширення коронавірусу з Китаю, який вже забрав життя 170 людей.

Пекін

А у Китаї тим часом продовжують посилювати заходи безпеки, щоб вірус не мав змоги поширюватися. І у зв'язку з цим скасували реєстрацію шлюбів, запланованих на 02.02.2020. На превеликий жаль для всіх китайців, які хотіли одружитися саме у цей популярний день, бо таке поєднання цифр в їх країні співзвучне з фразою «я люблю тебе, люблю тебе», і зустріти його можна дійсно рідко, всього лишень раз на тисячу років.
Проте самі весілля взагалі не скасовувалися, гості приходять на них у масках на свій страх та ризик.

Проте заборонили інше. Влада Пекіна через коронавірус тимчасово заборонили проводити прощальні церемонії. Похоронні бюро повідомляють, що у них вже назбиралося більше сотні мертвих тіл, а інформації що з ними робити не надходило. Як їх будуть ховати поки не відомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше всесвітня організація охорони здоров'я закликала президентів усіх країн вжити відповідних заходів стосовно боротьби зі смертельним коронавірусом, а також допомагати у пошуку вакцини.


Як повідомляв портал "Знай.ua", відтепер купити "унікальні" речі на всесвітньо відомому сайті AliExpress не можна.


Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилися моторошні кадри з дрона, на яких відображені вимерлі вулиці Уханю.