З Російської Федерації прийшли досить дивні кадри, на яких можна помітити, що вчителів переселили до вбиральні. Так, в одній зі шкіл в Красноярському краї приміщення туалету переробили на "офіс" для викладачів. Цікаво, де ж знаходиться директор?

Відомо, що частина будівлі вже в аварійному стані й її зачинено на ремонт. Однак ані дітей, ані педагогів до іншої школи переводити не стали, а просто переобладнали туалети на кабінети. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які опублікували відеодоказ.

Ніхто не знає, скільки ще часу вчителям доведеться працювати в туалетах, а ремонтні роботи у данний момент зупинено. З'ясувалося, що фундамент будівлі школи весь у тріщинах і її необхідно перебудовувати повністю.

Нагадаємо, на школи Львівщини в паніці вішають замки, де вже лютує небезпечний вірус.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа школярам не сподобається: Зеленський оголосив 2020 Роком математики.

Знай.uа писав, Грета Тунберг стане товарним знаком, що задумала юна еко-активістка.