Як відомо, ще 31 січня Великобританія офіційно покинула Європейський Союз. До цього рішення британці прийшли на референдумі, а світові лідери реалізували це лише через 3 роки. Наразі ж в мережі з'явилося фото марки для конверта, які випустила пошта Австралії у зв'язку з Brexit.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Варто зауважити, що остаточний вихід Британії з Європейського Союзу триватиме до 31 грудня 2020 року. Після цього країна буде самостійно проводити свою зовнішню і внутрішню політику - без узгодження з Брюсселем, Берліном чи Парижем, як це було раніше.

Фото марки

Відтак, у мережі показали марку приурочену до виходу Великобританії зі складу Євросоюзу. На ній зображена територія Сполученого Королівства, яка зафарбована сірим кольором, в той час як країни Євросоюзу пофарбовані в синій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також на ній є перекреслена дата Brexit. Ймовірно, що так австрійці вирішили обіграли тему постійних відстрочок і переглядів дат виходу з ЄС, які мали місце. Наразі вартість марки становить 1,8 євро, її тираж склав 140 тисяч примірників.

Нагадаємо, після Brexit Україна введе безвізовий режим для британців, деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ясько в ПАРЄ втекла від українських журналістів: "Не даю"

Також "Знай.ua" писав, Британія "прорубала" Україні вікно у Європу і натякнула на безвіз