Стало відомо, що в четвер, 23 січня, в лісопарку поруч з лижною базою "Прикамьє" в Кіровському районі в Російській Федерації пропали двоє пермяків. Спочатку родичі повідомили про зникнення жінки. На вигляд їй було приблизно 25-30 років. Мешканка Пермі з самого дитинства була людиною з обмеженими можливостями та не могла говорити.

В Пермі зникли двоє жителів

Через деякий час надійшло ще одне повідомлення про зниклого в цьому ж районі. 53-річний чоловік пішов кататися на лижах і не повернувся додому. Родичі зниклого забили тривогу, так як у чоловіка було слабке серце та гіпертонія. До того ж, він був повністю глухий.

Коли лижника знайшли, він пояснив, чому затримався. З'ясувалося, що в лісі він зустрів жінку, яка заблукала і не могла знайти вихід. Він показав їй напрям і поїхав попереду. Через деякий час вона відстала.

В Пермі зникли двоє жителів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В ГУ МВС по Пермському краю повідомили про те, що 53-річний чоловік показав копам, де бачив зниклу жінку, а потім відправився додому. Через деякий час поліцейські знайшли зниклу.

Нагадаємо, що білоруські ЗМІ повідомляють про одночасне зникнення одразу п'яти осіб, всіх об'єднує сфера діяльності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під українською столицею пропав неповнолітній хлопець.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом другий день шукають безвісти зниклого хлопчика, який пішов з дому та так і не повернувся.