Житель Курська у Росії переховувався від колишньої дружини і дитини. Підприємливий чоловік зважився на кардинальні зміни в житті.

Недбайливий батько за рішенням суду повинен був перераховувати частину заробітку на утримання своєї дитини. Однак брати відповідальність на спадкоємця він не хотів. В результаті у курянина накопичився борг у 800 тисяч рублів (315 тис. грн). Порядку у відділ судових приставів відстоювалися без відповіді. За місцем проживання він не з'являвся. На нього завели виконавче провадження. Злісного аліментника оголосили його в розшук.

Аліменти на дітей, Інформатор
Аліменти на дітей, Інформатор

Пристави з'ясували, куди переїхав неплатник аліментів і прийшли до нього. Їх зустріла зовні схожа на боржника жінка. Пристави прийняли її за родичку, але пізніше з'ясувалося, що чоловік змінив стать.

Чоловік тривалий час перебував у розшуку за несплату аліментів на утримання своєї доньки. Потім злісного неплатника виявили співробітники УВС Виборзького району. Чоловік пояснив, що фізично не міг платити аліменти у зв'язку з хворобою і операцією.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

трансгендер
трансгендер

Незабаром з'явилася інформація, що боржник Сергій ховається в Московській області. Правоохоронці встановили місце проживання боржника, але за цією адресою проживала його родичка.

Через кілька місяців він представив судового пристава медичну довідку про зміну статі з чоловічої на жіночу і пояснювальну записку, підписану ім'ям Олена.

Але це не допомогло йому врятуватися від судового переслідування. Як тільки у справі замінять виконавчий лист з ім'ям боржника, провадження по справі передадуть в Московську область – саме там зараз проживає Олена.

Нагадаємо, раніше рудий з Іванушек сильно постарів, тепер його кличуть тіткою Валею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменитість виставив кумедний кадр з суду, де проходив його розлучення з дружиною Оленою Войченко.

Також "Знай.ua" писав, що шоумен також назвав своє найбільше досягнення за 12 років шлюбу.