Російські Робін Гуди готують чорні плащі, у Росії вступив в силу прийнятий минулого літа і підписаний президентом Володимиром Путіним дивовижний закон. Документ офіційно дозволяє росіянам полювати з луками й арбалетами.

Путін на полюванні, фото з вільних джерел

Як відзначають російські ЗМІ, раніше застосовувати таку зброю під час полювання заборонялося — луки та арбалети призначалися лише для змагань і при дотриманні умов зберігання на спортивному об'єкті.

У той же час покарань для людини, який був затриманий у лісі з арбалетом, не передбачалося.

Але з 30 січня такі люди будуть вважатися порушниками правил полювання. Тепер росіянам доведеться реєструвати свої луки і арбалети в Росгвардії, а також отримувати мисливський квиток і дозвіл на зберігання і носіння цієї зброї.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Абсурдність такого закону розсмішила і обурила користувачів соцмереж. Адже Ілон Маск вже запускає ракети в космос, а росіян повертають у глибоке минуле - до луків і арбалетів. Добре, хоч не потрібно вогонь рохзпалювати тертям каменів.

Скріншот

Нагадаємо, в улюбленому монастирі Путіна розчленували школярку: шокуючі подробиці.