У Лондоні, 2 лютого, в районі Стрітхем у результаті нападу невідомого, озброєного ножем, кілька людей отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні поліції Лондона в Твіттері.

Невідомий з ножем накинувся на перехожих на півдні міста. Нападник був застрелений.

Скріншот, фото з Твіттер

Скріншот, фото з Твіттер

"Збройні офіцери поліції чоловіка застрелили в Стритхеме. За інформацією на даному етапі, в результаті нападу поранення отримали кілька людей. Обставини вивчаються, ми надамо додаткову інформацію швидше. Інцидент вважається терористичним актом", - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Столична поліція Лондона каже, що екстрені служби займаються інцидентом у Стрітхемі та закликають людей триматися подалі від району. Адже досі невідомі мотиви злочину і чи не мав нападник спільників. Тому задля власної безпеки британців просять не висувати носа.

Очевидцям вдалось зняти з вікна відео спецоперації, все у традиціях найкращих голлівудських бойовиків - люди в паніці, гучні сирени спецслужб, озброєні до зубів копи і скрізь відчуття невимовного страху.

Нагадаємо, в Махачкалі 11-річна дитина підірвала багатоповерхівку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Києва прогримів потужний вибух.

Також Знай.ua писав, в Іспанії в провінції Таррагона прогримів потужний вибух на нафтохімічному заводі.