Американська пенсіонерка і колишня вчителька Ліза Роберсон наробила галасу листом з критикою батьків учнів шкіл, який було опубліковано в місцевій пресі.

Публікація з друкованого видання поширюється в соціальній мережі Facebook.

Американська шкільна система є давнім об’єктом нищівної критики, усе частіше в суспільних дискусіях стверджується, що шкільна система зламана. Соціальна нерівність і расова сегрегація, дискримінація на ґрунті гендеру, віросповідання і сексуальності, недостатнє фінансування, жалюгідні зарплатні вчителів, нескінченні випадки насильства, масові стрілянини, проблеми з наркотиками і алкоголем, підліткова злочинність - лише деякі з проблем, з якими стикається американська освіта.

Однак, хоробра вчителька знайшла іншу причину усіх бід і виклала свої погляди у зворушливому посланні. У листі до редакції жінка зізнається, що втомлена від людей, що нічого не знають про шкільну систему і лише все звинувачують. Головним об’єктом критики Роберсон стали батьки учнів.

“Знай.ua” пропонує витримку з листа.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оригінальна публікація Лізи Роберсон у газеті

"Вчителі не проблема! Батьки проблема! Вони не вчать своїх дітей манерам, повазі або навіть загальним знанням про те, як ладити з іншими.

Діти приходять в школу у взутті, яке коштує більше, ніж весь костюм вчителя, але у них немає олівця чи паперу. Хто їх надає? Вчителі часто видають їх з власних кишень.

Коли ви дивитеся на школи, які «зазнають невдачі», дивіться на батьків і учнів. Приходять батьки на батьківські вечора? Вони регулярно спілкуються з учителями? Вони переконуються, що їхні діти підготовлені, мають необхідні речі? Вони впевнені, що їхні діти роблять свою домашню роботу?

Американська школа

У них є працюючі телефонні номери? Студенти роблять записи в класі? Вони роблять свої домашні завдання? Слухають учні в класі чи зривають уроки?

Якщо ви подивитеся на ці фактори, ви побачите, що це не школи, а батьки. Вчителі не можуть виконувати і свою роботу, і роботу батьків. Поки батьки не зроблять свою роботу, ніщо не стане краще!"

Нагадаємо, раніше вчителька заявилася на урок до третьокласників у купальнику: у мережу злили фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатаніла вчителька жорстоко розправилась зі школярем: просто хотів у туалет, відео.

Також "Знай.ua" писав, що вчителька потрапила за ґрати через жорстоку бійку зі школяркою: відео нерівної сутички