У понеділок, 3 лютого, в Міністерстві охорони здоров'я Таїланду заявили, що поєднання препаратів від ВІЛ та грипу виявилося ефективним в лікуванні нового смертельного коронавіруса 2019-nСоV.

Коронавірус в Китаї

У той же час китайські медики вперше показали знімки легких 33-річної місцевої мешканки, яка заразилася смертельним коронавірусом 2019-nСоV. Дані зображення були отримані завдяки процедурі КТ, яку зробили з різницею в три дні.

Так, 33-річна жінка звернулася в лікарню міста Ланьчжоу з симптомами ГРВІ. Тест-системи підтвердили наявність у неї нового китайського вірусу 2019-nСоV. На першому знімку в нижній частині легень пацієнтки були помітні величезні світлі області, які є зоною, ураженою інфекцією. На другому знімку легких китаянки – площа вже розширена.

Знімки легких 33-річної китаянки

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

У Китаї станом на 00:00 годин за місцевим часом понеділка, 3 лютого, кількість хворих на пневмонію, викликану новим різновидом коронавіруса, склала 17 тисяч 205 осіб, летальний результат зафіксований в 361 випадку.

Нагадаємо, що один з пацієнтів у лікарні Китаю зняв на відео процес "збирання" тіл померлих, уражених коронавірусом 2019-nCoV.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дистанційне навчання для студентів з Китайської Народної Республіки та країн Південно-Східної Азії хочуть ввести в українських закладах вищої освіти.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство сільського господарства Китайської народної республіки зробило заяву про спалах пташиного грипу штаму H5N1 в південно-західній провінції Хунань.