Унікальну роботу запропонували іноземцям, а точніше мешканцям Америки. Відтак, один з притулку запропонував вакансію, яка передбачає обійми зі свинями.

Про це повідомляє закордонне видання Mirror.

Як відзначається, відкрив вакансію для охочих пообійматися з поросятами американський притулок. Відтак, для робітників, які будуть допомагати "соціалізуватися" свиням, входять обов'язки обнімання з тваринами, чухання, а також годування їх печивом.

Свиня на прогулянці
Свиня на прогулянці

Власники притулку вважають, що поява такої людини дозволить свиням звикнути до людей, а також підготуватися до того, що у них з'являться нові господарі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зауважити, що подібна професія є у Китаї, де робітникам пропонують обніматися з пандами. А все це для того, аби вони почували максимально себе комфортна та могли паруватися для збереження роду.

Нагадаємо, що з березня 2020 року в Україні зростуть мінімальні виплати по безробіттю на 170 гривень. Про це повідомили представники Фонду соцстрахування.

Як повідомляв Знай. ua, безробітним українцям будуть виплачувати чималі суми.

Також Знай. ua писав, що в Україні запустили чат-бота, який допоможе безкоштовно, а також швидко знайти державну роботу мешканцям країни.