В Японії запрацював сервіс Human Love Doll Company, який займається утилізацією секс-ляльок. На початку 2020 року вирішили гуманно прощатись із об’єктами любові деяких екстремалів. Творці компанії вважають, що секс-ляльки з'явилися в світ для любові, а значить і піти мають з любов'ю – почестями і відспівуванням, пише Sora News.

Секс-лялька, фото з вільних джерел

На сайті Human Love Doll Company клієнт може вибрати три варіанти утилізації. Тариф "птандарт" передбачає відспівування, останнє фото "улюбленої", її утилізацію та вручення відповідного сертифіката. При бажанні "скорботного" йому можуть видати відеодоказ утилізації. За все це доведеться заплатити приблизно 460 доларів.

Секс-лялька, фото з вільних джерел

План "преміальний" обійдеться клієнтові в 830 доларів. Тут ляльку будуть ховати в присутності її власника. "Померлу" розберуть спеціальними ритуальними ножами, а частини її тіла "на пам'ять" віддадуть клієнту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Секс-лялька, фото з вільних джерел

Також сервіс надає "економ-варіант" за 280 доларів. За ці гроші ляльку відспівають, видадуть сертифікат, але утилізують без відеозйомки.

Похоронні обряди проводить відома японська порноактриса Реї Като, що називає себе буддійським ченцем.

Так, Като вважає, що з коханою секс-лялькою слід прощатися тільки так. Адже лялька може замінити не тільки коханих, а й рідних і близьких людей.

Нагадаємо, "Качині" вуста і величезні вії: дівчина-Барбі перетворилася на "монстра", фото не для слабкодухих