Надзвичайна аварія, яка схожа на одну з епічних сцен голлівудського фільму, сталася в Мексиці. Саме там перевернувся бензовоз, який за лічені секунди перетворив кілька машин у палаючі "факели".

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначається, водій бензовоза, виїжджаючи на головну дорогу, ймовірно не впорався з керуванням. В результаті – вантажівка перевернулася та водночас пошкодила цистерну з паливом, яке розлилося на дорогу.

Відтак, замість того, аби зачекати рятувальників та правоохоронців, кілька водіїв вирішили "проскочити" по трасі, залитій бензином, та поплатися за це сповна – машини спалахнули, немов факели, копіюючи моторошні кадри з фільму "Шалений Макс: дорога гніву". Наразі невідомі усі деталі автопригоди, а також і те, чи є потерпілі в результаті цієї моторошної ДТП.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворилося на металобрухт, перші жертви снігопаду.