П’ятилітня американка Софія Ларсон померла від передозування метамфетаміном після того як випадково випила води з пляшки, яку її мати використовувала для інгаляцій наркотиком.

Інцидент стався ще у грудні минулого року, але стало відомом про нього лише зараз, повідомляє Newsweek.

Дівчинка відразу сказала мамі та двом родичам, що вода мала дуже дивний присмак. Однак, зрозумівши що сталося, дорослі не стали звертатися за медичною допомогою побоюючись кримінальної відповідальності. Замість цього вони звернулися до молитви та засобів народної медицини.

Відомо, що дівчинка провела у паніці останні години перед смертю. Наркотична речовина викликала в неї галюцинації, Софія казала, що бачить “монстрів і демонів”.

Через три години, коли дитина знепритомніла, її доправили до лікарні. Однак врятувати юну американку не вдалося.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Матір Софії, Стефані Альварадо, як і її родичі, притягнута до кримінальної відповідальності.

Хімічні формули метамфетаміну і амфетаміну

Метамфетамін - психоактивна речовина, стимулятор і популярний вуличний наркотик в США і у всьому світу. Початково розроблений як медичний засіб, зараз метамфетамін в основному вживається з рекреаційною метою. В Україні входить до списку №1 (Особливо небезпечні наркотичні засоби) Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, що підлягають спеціальному контролю.

Нагадаємо, раніше у Києві хлопці заховали наркотики в незвичному місці: копи такого ще не бачили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молоді львів'яни масово підсідають на наркотики і готові вбивати за дозу.

Також "Знай.ua" писав, скільки в організмі людини тримається алкоголь і наркотики: Супрун просвітила українців.