Один з користувачів російського форуму представився анестезистом і зізнався, що умертвляє пацієнтів, які могли опинитися ветеранами, і йому це приносить задоволення. Увагу на цю публікацію звернула Readovka.

"Ох, забув сказати, що я ще й медик, і мені подобається заподіювати помираючим людям муки, що ти зробиш? Нічого. А я зроблю, і можливо тобі або твоїм родичам, с*чий п*трох", - написав чоловік і прикріпив до посту фотографію, де зображено його робочий костюм, пістолет і бейдж.

"За 10+ трупів не посадили, ні, не нассав у качку, просто відключаю від ШВЛ, і спостерігаю за агонією, дуже кумедно, як вони очі пучать і намагаються вдихнути, але не виходить", - додав анестезист.

Багато учасників форуму насторожилися і припустили, що 10 летальних випадків у практиці одного медбрата не могли не викликати підозри. Деякі змогли знайти медика у той самий день – в цьому допомогли зачіпки, які він дав сам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, на бейджі була інформація про реанімацію, ім'я, по батькові та посаду. В інтернеті вони також знайшли фото ймовірного вбивці.

За даними користувачів форуму, це Сергій Володимирович Вольф – медбрат-анестезист Кіровського обласного госпіталю для ветеранів війн.

Потім з'явився сам герой обговорень та відповів, що "не має відношення до тих повідомлень, які публікують у ЗМІ".

Сергій Вольф у відеозверненні вимагає знайти і покарати тих, хто опублікував повідомлення, нібито написані ним.


Нагадаємо, 2 лютого в Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника.

Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці у Києві знайшли труп хлопця з Івано-Франківська, якого розшукували три дні.

Також портал Знай.uа писав, що 6 лютого помер кілер легендарного наркобарона Пабло Ескобара.