Надзвичайний випадок стався у московському метро. Відтак, двоє молодиків вирішили пожартувати та влаштували розіграш: вони зайшли у метрополітен та зробили вигляд, що хворі на смертельний коронавірус.

Відповідний відеоролик вони опублікували на власному YouTube-каналі, щоправда, наразі його вже видалено.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 20 тисяч людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також чимало людей померли.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

Відтак, на ролику видно, як молодики у масках зайшли у вагон і почали кашляти, а потім один з них й зовсім впав на землю та почав крутитися по підлозі – інший почав кричати, що це коронавірус. В результаті усі пасажири вагону почали тікати та влаштували справжню штовханину, а жартівники почали сміятися.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі ж відомо, що московський метрополітен має намір звернутися до правоохоронців, аби ті притягнути їх до відповідальності за хуліганство.

"На наш погляд, це не жарти, а звичайне хуліганство. Найближчим часом направимо звернення до правоохоронних органів з проханням знайти і покарати хуліганів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше китайський коронавірус вперше знайшли у новонародженого, нова мутація занепокоїла світ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лайнер з тисячами пасажирів на борту заблоковано через коронавірус, серед заражених – українці.

Також "Знай.ua" писав, що у Китаї скасували етап Формули-1 через коронавірус.