У Таїланді солдат влаштував стрілянину просто в торговому центрі та лишив життя щонайменше 12 людей. Наразі на місці вже працюють правоохоронці та медики.

Про це повідомляють таїландські ЗМІ.

Як відзначається, сталася кривава розправа над відвідувачами ТРЦ в Накхон-Ратчасіма на північному сході від Бангкока, столиці Таїланду. Відтак, солдат, яким є ймовірно сержантом Джаккрапант Томмі, спочатку вкрав автомобіль зі своєї бази та відправився на ньому в місто. А потім зайшов в ТЦ і почав розстрілювати покупців. В результаті від куль чоловіка загинуло щонайменше 12 людей та десятки постраждало.

Солдат, який влаштував стрілянину

"Я втомився. Я не можу поворухнути пальцем. Чи повинен я здатися?", - написав солдат в одній з соцмереж та прикріпив своє фото у військовій касці і формі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі відомо, що він захопив 16 заручників у торговому центрі та відстрілюється від правоохоронців, які вже прибули на місце.

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника.

Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці у Києві знайшли труп хлопця з Івано-Франківська, якого розшукували три дні.

Також портал Знай.uа писав, що 6 лютого помер кілер легендарного наркобарона Пабло Ескобара.