У Таїланді солдат пограбував військову базу та розстріляв відвідувачів торгового центру міста Накхонратчасіма, що на північному сході країни. За останніми даними, зловмисник лишив життя 26 людей та поранив більше 50 осіб. Сам нападник був застрелений в ході спецоперації.

Про це повідомляє видання BBC.

Як відзначається, усе розпочалося на таїландській військовій базі, де між зловмисником та його товаришем по службі виник конфлікт через продаж будинку – останній вважав себе жертвою шахрайства. Після цього військовий спочатку вбив свого командира, а потім, вкравши зброю і боєприпаси, сів на військовий джип та поїхав у місто.

Військовий, який влаштував стрілянину

Вже там військовий, прибувши в торговий центр Terminal 21, відкрив стрілянину, а потім забарикадувався на одному з поверхів будівлі. Пізніш, був застрелений в ході операції, як і двоє правоохоронці. Як повідомляє поліція, були звільнені вісім заручників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Військовий, який влаштував стрілянину

В результаті цього кривавого дійства загинуло 26 осіб та 57 людей отримали поранення.

За словами прем'єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча, це безпрецедентний випадок для Таїланду, і він буде робити усе, аби це був остання така стрілянина.

Нагадаємо, у Харкові молодого хлопця вбили в тролейбусі, поки очевидці знімали відео.

Як повідомляв Знай.uа тіло молодої харків'янки знайшли у вигрібній ямі, - вбили і кинули, як порожню пляшку.

Знай.uа писав, у Києві серед гаражів знайшли сидячий труп молодої дівчини, кадри не для слабкодухих.