В національному парку Кхауяй в Таїланді дикий слон "привітав" туристів, вмостившись на автомобіль і пом'явши його. Пасажири машини не постраждали.

В Таїланді вдень 29 жовтня, сталася надзвичайна ситуація, яка сколихнула не тільки всю країну, а й весь світ. Відтак, в одному із місцевих зоопарків, під час екскурсії, слон вирішив відпочити та вмостився прямісінько на авто туристів. Щоправда, водію вдалося врятувати як і своє життя, так і пасажирів.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

На кадрах видно автомобіль, що зупинився посеред дороги. Туристи вирішили зробити кілька фотографій.

Слон спочатку привалился до автомобіля збоку, а потім перекинув через машину передні ноги й ліг на неї зверху, поперек. Водієві вдалося виїхати з-під тварини. Ніхто з пасажирів не постраждав, проте на корпусі автомобіля залишилися вм'ятини, а заднє скло розбите.

В адміністрації парку відзначили, що в період між сезоном дощів і похолоданням 35-річний самець Діа регулярно виходить "привітати туристів". Вони нагадали відвідувачам, що не можна підпускати слонів до автомобілів і ні в якому разі не зупинятися для фотосесії.

Нагадуємо, що використання тварин у цирках вже заборонено в деякий містах України. Так, на початку жовтня таке рішення ухвалила міська рада Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа, 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" в Тайланді у провінції Канчанабурі.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві та ще 23 містах України пройшов Марш на захист тварин.