Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

На Південному Сході Москви зафіксовано спалах радіації, що перевищує норму у 60 разів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відео, на якому зафіксовано викид, зняте робітниками підприємства "Радон", що спеціалізується на ліквідації радіоактивних відходів. У ролику показаний датчик вимірювання радіаційного фону, який показує 60-кратне перевищення норми радіації.

Викид радіації у Москві

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій відмовилися виїжджати на місце викиду радіоактивного матеріалу й сказали звертатися до відповідних спеціалістів підприємства "Радон".

Датчик измерения радиационного фона, который на склон вчера установил ФГУП «Радон», сегодня с утра снова показал 60-кратные превышения радиационного фона. Дежурные успели снять видео. Так что, неполадки оборудования, или Правительство Москвы всё же задумается о серьезности проблемы?

Geplaatst door Sergey Vlasov op Vrijdag 7 februari 2020

Випадок зафіксовано на території заводу поліметалів, де знаходиться могильник радіоактивні відходів. Звалище небезпечних металів, що можуть викликати променеву хворобу, було вирішено ліквідувати задля будівництва нової автомобільної траси, через що працівники "Радону" й взялися до роботи.

На даний момент влада Москви не прокоментувала інцидент.

Нагадаємо, раніше в Антарктиді відшукали "крижаний Чорнобиль": людство під загрозою, радіація шириться зі швидкістю світла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", iPhone 11 випромінює в радіацію в 2 рази вище норми, експерти заговорили про шкоду.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві стався викид радіації, перші подробиці.