В Угорщині сталося масштабна ДТП у якому загинуло двоє українців, а ще семеро зазнали ушкоджень різного ступеню важкості.

ДТП в Угорщині, український мікроавтобус злетів з траси

Про це повідомляє угорський телеканал AgriaTV.

Масштабна ДТП в Угорщині, загинули українці

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Інцидент стався на трасі М3, що прямує до Будапешту, недалеко від містечка Кал. Вранці 7 лютого на шосе зіткнулися два автомобіля, в які згодом врізався український транспортний засіб. В результаті зіткнення мікроавтобус вилетів з дороги і перекинувся. Також від ДТП постраждали ще два автомобіля. Угорські правоохоронці перекрили трасу М3 на декілька годин.

Один з громадян України загинув на місці аварії, ще один помер у лікарні. Також постраждало ще семеро пасажирів-українців.

Нагадаємо, раніше у Києві на Борщагівці сталася пекельна ДТП, медики і рятувальники мчать з усього міста: перші подробиці та відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Українці масово гинуть у ДТП: аварій на дорогах побільшало, цифри приголомшують.

Також "Знай.ua" писав про місиво з 11 автівок: пекельна аварія на трасі "Одеса-Київ" приголомшила Україну, трагічне відео.