Стало відомо, що у російському місті Тула у місцевої жительки "вибухнула" докторська ковбаса. Олена Брусенцева купила цей ковбасний продукт у магазині "Магніт". Вранці жінка вирішила нарізати її, однак сталося щось дивне. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Вибухнула докторська ковбаса

Так, спочатку господарів насторожив дивний кислуватий смак ковбаси, а потім їжа взагалі зробила "самопідрив, в результаті якого отримала чимало тріщин.

"Коли я заварювала чай, пролунав невеликий вибух. Дивлюся, у доньки очі здивовані, вона показує ось цю ковбасу", – поділилася росіянка.

Вибухнула докторська ковбаса

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що виробник цієї м'ясної "вибухівки", фірма "Тавр", стверджує, що це одиничний випадок. В партії на 11 тисяч 340 кілограмів схожих інцидентів більше не траплялося.

Також жінка розповіла, що купили ковбасу під кінець терміну придатності. Тому, швидше за все, вся справа саме в порушенні умов зберігання продукту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мелітополі в одному з місцевих магазинів в північній частині міста жінка купила трухляві цукерки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у січні споживчий кошик українців подорожчала на 0,5%.

Також "Знай.ua" писав, що в Харківській області з продажу в екстреному порядку вилучають устриці, що експортується з Франції.