Потужний вибух прогримів у столиці Нідерландів Амстердамі вранці 12 лютого. Інцидент трапився в офісі однієї з поштових компаній міста. Наразі співробітники правоохоронних органів припускають, що бомба була схована в посилці. В результаті вибуху постраждалих немає.

"В офісі поштової компанії в Амстердамі прогримів вибух. Поліція каже, що, імовірно, бомба була захована в посилці", - йдеться у повідомленні.

Фото: rtlnieuws.nl
Фото: rtlnieuws.nl

Повідомляється, що через кілька хвилин на пошті в Амстердамі прогримів другий вибух. В результаті інциденту також ніхто не постраждав. Наразі достеменно невідомо, чи були в поштовому відділенні в момент вибуху люди. Вибухи сталися в приміщеннях Керкраде, і трохи раніше 8:00 в поштовій залі бізнес-будівлі на Болстоні.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що кілька тижнів тому листи з бомбами були відправлені декільком компаніям. Подібні листи відправлялися на заправну станцію і в два готелі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: rtlnieuws.nl
Фото: rtlnieuws.nl

Ці вибухові речовини не згасали, але могли нанести серйозні тілесні ушкодження, на думку поліції. Поліція враховує, що всі листи від одного і того ж відправника, і розслідує всі сценарії, включаючи вимагання.

Нагадаємо, раніше у Німеччині неадекват відкрив вогонь по натовпу, є загиблі та поранені

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Львовом банда в масках вдерлася до глави лісгоспу, орудували звірі: закатували на очах у дітей

Також "Знай.ua" писав, що неадекват відкрив прицільний вогонь у нічному клубі, півтори десятки постраждалих: кадри безладу